Wijnactie renovatie Boskapel

Het dak van ons repetitiegebouw ‘De Boskapel’ (1855) is aan vervanging toe. Lekkages, kapotte dakpannen en een versleten constructie moeten hersteld worden. Dat kost heel veel geld. Ook de binnenkant van ons repetitiegebouw is toe aan een renovatie. Wij vragen daarom om uw hulp.

Een flesje wijn voor bij uw maaltijd, bij een lekker hapje of om cadeau te geven? O.B.K. Zeist heeft voor u een drietal heerlijke wijnen geselecteerd.

De Terra Linda Syrah is een Spaanse rode wijn uit de streek La Mancha. Deze topwijn is expressief, met mooie tonen van donker fruit en een heerlijke kruidigheid. De wijn is zacht en rond in de aanzet en heeft een volle, zwoele afdronk met duidelijke hints van vanille en cacao.

De Armas de Guerra Blanco is een Spaanse witte wijn uit de streek Bierzo. Een mooie, licht strogele wijn van de Godellodruif. Aromatisch en fris van smaak, met de geur van rijp fruit en een subtiele kruidigheid.

De Armas de Guerra Rose laat zich prima omschrijven als perfecte huiswijn en terraswijn. Gemaakt van 100% Mencia. Fruitig en fris en mooi in combinatie met zomerse gerechten.

Koopt u een fles wijn voor € 7,50 dan levert u een mooie bijdrage aan de renovatie van ons verenigingsgebouw ‘De Boskapel’.
Bij aankoop van een doos is de prijs € 42,- voor zes flessen. Een combinatie van rood, wit en rosé in één doos is mogelijk.

Hierbij bestel ik wijn t.b.v. de O.B.K. actie nieuw dak

1 + 3 = ?

1999-2021 © O.B.K. Zeist | design: Manschot Grafimedia