Wijnactie renovatie Boskapel

Ons repetitiegebouw ‘De Boskapel’ (1855) wordt gerenoveerd. Na het vernieuwen van het dak wordt nu gewerkt aan de binnenkant van ons repetitiegebouw.  Dat kost veel geld. Wij vragen daarom uw hulp.

Een flesje wijn voor bij uw maaltijd, bij een lekker hapje of om cadeau te geven? O.B.K. Zeist heeft voor u een aantal heerlijke wijnen geselecteerd.

De Terra Linda Syrah is een Spaanse rode wijn uit de streek La Mancha. Deze topwijn is expressief, met mooie tonen van donker fruit en een heerlijke kruidigheid. De wijn is zacht en rond in de aanzet en heeft een volle, zwoele afdronk met duidelijke hints van vanille en cacao.

De Armas de Guerra Blanco is een Spaanse witte wijn uit de streek Bierzo. Een mooie, licht strogele wijn van de Godellodruif. Aromatisch en fris van smaak, met de geur van rijp fruit en een subtiele kruidigheid.

De Armas de Guerra Rose laat zich prima omschrijven als perfecte huiswijn en terraswijn. Gemaakt van 100% Mencia. Fruitig en fris en mooi in combinatie met zomerse gerechten.

Koopt u een fles wijn voor € 7,50 dan levert u een mooie bijdrage aan de renovatie van ons verenigingsgebouw ‘De Boskapel’.
Bij aankoop van een doos is de prijs € 42,- voor zes flessen. Een combinatie van rood, wit en rosé in één doos is mogelijk.

Nieuw in ons assortiment is onze eigen OBKava! De Eteri Cava Brut is een frisse en harmonieuze, mousserende witte wijn, gemaakt van typische Spaanse druivensoorten als Macabeo en Parellada. Koop deze unieke OBKava voor slechts € 10 per fles!

Hierbij bestel ik wijn t.b.v. de O.B.K. Boskapel renovatie

5 + 2 = ?

1999-2024 © O.B.K. Zeist | design: Manschot Grafimedia