Rabobank Clubkas Campagne

Als coöperatieve bank investeren we met Rabo ClubSupport onze kennis, ons netwerk en financiële middelen in clubs en verenigingen. Dit doen we samen met onze leden, medewerkers en ambassadeurs van Team NL en Kunstbende.

Rabobank Rijn en Heuvelrug

Het doel van O.B.K. in 2021
Op 18 december 2021 organiseren wij, harmonieorkest O.B.K.-Zeist, een speciaal kerstconcert. Centraal staan een aantal internationale kerstverhalen die worden verteld en uitgespeeld door verteller/acteur Marius Gosschalk. Dit kerstvertelconcert vindt plaats ‘in de wijk’ waardoor wij het orkest dichter bij de inwoners van Zeist brengen. Daarnaast nodigen wij een tiental inwoners van Zeist uit die, om welke reden dan ook, steun van een maatje nodig hebben. Deze mensen ontvangen samen met hun maatje een gratis kaartje met consumptiebon voor ons concert. Wij hopen hen op deze wijze een onbezorgde en gezellige avond te bieden. Met uw bijdrage aan Rabo ClubSupport steunt u dit mooie project en helpt u onze bezoekers om door middel van kerstverhalen en muziek in contact te komen met andere mensen.
Helaas is dit concert komen te vervallen. Het bedrag komt ten goede aan een andere activiteit van de vereniging.
O.B.K.- Zeist mocht  € 405,95 ontvangen, waarvoor hartelijk dank voor iedereen die gestemd heeft op O.B.K. / Overzicht deelnemers muziek.

Hoe doet de Rabobank dat?
We steunen clubs financieel. We investeren een deel van onze winst in de maatschappelijke bestedingsdoelen van clubs en verenigingen. We investeren in bijvoorbeeld muziekinstrumenten of speelvelden, zodat kansarme kinderen ook kunnen deelnemen en zich kunnen blijven ontwikkelen. Bekijk het hier:

1999-2024 © O.B.K. Zeist | design: Manschot Grafimedia